Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

15 februari: Opening Bij en Mus conceptstore MEPPEL!

27 Jan 2020
door Susan


Achter de schermen zijn we al een hele tijd druk hiermee, want na een spannende periode kregen we in november eindelijk het goede nieuws dat we een winkelpand kregen aan de Hoofdstraat in Meppel! Sinds we de vorige zomer in Parijs liepen voor de inkoop beurs kreeg dit idee steeds meer vorm. We waren zo blij en trots op onze prachtige webshop, de reacties op ons concept, de blije klanten... Maar hoe gaaf zou het zijn om een fysieke winkel te hebben? Om nog meer prachtige merken aan te kunnen bieden. Om ook de mensen in Drenthe, Friesland en Overijssel de kans te geven om al die fijne merken live te shoppen... Want in deze omgeving van Meppel / Zwolle zit gewoon nog helemaal niets op dat gebied. We hadden contact met diverse agentschappen, en iedereen was zo enthousiast... En toen hebben we alles op alles gezet en zijn we gewoon in het diepe gesprongen. Het was spannend, moeilijk, alles was nieuw... Maar we zijn het nu gewoon aan het doen! Living our dream.

Feestelijke opening 15 februari
Begin december kregen we de sleutel van ons pandje aan de Hoofdstraat 9 in Meppel. We zijn dus al een hele tijd aan het klussen om er helemaal ‘ons’ plekje van te maken. Hout, warme kleuren, natuurlijke materialen. En zo langzamerhand is alles steeds meer af en komen we in de laatste fase. De rekjes worden opgehangen en kunnen gevuld worden! Onze woon- en slaapkamers staan vol met grote stapels dozen met prachtige producten en de nieuwste kledingcollecties die allemaal bijna gelanceerd gaan worden. Perfecte timing om open te gaan! Op zaterdag 15 februari is het zo ver. Om 10:00 uur knippen wij, samen met onze kindjes, de linten door en dan is de winkel officieel geopend voor publiek.

Goodiebags & prijzen
Bij een feestelijke opening horen natuurlijk leuke acties. Allereerst hebben we voor de 25 eerste (betalende) klanten een super goedgevulde goodiebag. En geloof ons, die wil je niet missen! Daarnaast zul je in de winkel een bingo molen zien staan. In die molen zitten 99 balletjes en aan elk nummertje is een prijs verbonden. Dit kan variëren van een kortingsbon van Bij en Mus voor korting op je volgende aankoop, tot grote prijzen zoals een Studio Noos mom-bag! En de prijzen komen niet alleen van ons en onze merken, maar ook andere ondernemers uit Meppel zijn zo ontzettend lief geweest om prijzen beschikbaar te stellen voor de Bingo. Dus super veel te winnen en zeker de moeite waard om langs te komen! Naast de prijzen zijn er natuurlijk de hele dag lekkere hapjes en drankjes om van te genieten. En ook de kids kunnen zich lekker vermaken in het speelhoeken achterin de winkel. En dat speelhoekje is er trouwens niet alleen bij de opening, maar gewoon altijd. Want als de kids lekker kunnen spelen dan is dat voor papa en mama een stuk lekkerder en relaxter shoppen. Yay!

Nieuwe merken
Nu we een winkel hebben en daarmee een groter magazijn, hebben we ook een heleboel nieuwe merken ingekocht. Het was soms moeilijk kiezen maar we zijn ongelooflijk blij met deze merken en heel trots op de collecties! Vanaf februari shop je bij ons in de Conceptstore in Meppel o.a. De volgende nieuwe merken: Ammehoela, Mingo kids, Liewood, Maileg, Dusq, Studio Noos, Ted & Tone, producten van the Mompany en Swedish Linens. Naast natuurlijk de merken die je al bij ons kon shoppen... Fabelab, Mainio, Cos i said so, Jurianne Matter, Pinch Toys, Say Please, Naïf care, Hydrophil, Bonjour Little, Daily Brat, Eco Viking, Holztiger, House of Products, MP Denmark, Tikiri, Naomi Noelle, Bonikka en meer. Je kunt je voorstellen dat dat echt een fantastisch plaatje gaat worden in onze nieuwe winkel. We kunnen niet wachten!

Op dit moment zijn we onderweg naar Parijs. De mannen rijden, Jessica en ik zitten op de achterbank te werken aan blogs, instagram, mail en plaatsen nog wat laatste inkoop orders. Echte business women voelen wij ons nu, dat begrijp je wel ;) We gaan in Parijs naar twee beurzen om weer de tofste nieuwe merken te zien, te voelen en in te kopen voor AW20. Zoveel moois om naar uit te kijken! Voor nu bedanken wij jullie voor het volgen, voor de steun en voor het enthousiasme. En we hopen jullie snel te mogen begroeten in onze family conceptstore in Meppel!

Liefs,

Susan, en natuurlijk ook Jessica.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter