Stories - Even voorstellen: Jessica - Bij en Mus
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Even voorstellen: Jessica

22 Jan 2020
door Jessica

Hi!

Wat leuk dat je komt kijken op onze site. Ik stel me graag even voor, zodat je weet wie er naast Susan nog meer achter Bij & Mus zit. Mijn naam is Jessica Wendy Dekker-Benjamins. In februari ben ik 40 jaar geworden, een mooie mijlpaal voor mij.

Mijn liefhebbende man heet Willem, in juni van dit jaar zijn wij 9 jaar getrouwd. We genieten samen van het leven en staan open voor elkaars gedachten. Een mooie combinatie.
Samen hebben we twee prachtige kinderen, waar we veel van genieten en supertrots op zijn. Thijmen, hij is 7 jaar en Anna-Sophie, zij is 5 jaar. Lotje, onze ruwharige teckel van 1, hoort ook bij ons gezin, met daarbij nog een poes Zoë van 17 en een hamster Bliksem van 1.

Wij houden van vakanties en tripjes maken. Als gezin of met de hele familie. Samenzijn is waardevol voor ons, herinneringen maken is leuk! Favoriete plekjes voor ons als gezin zijn Zeeland en Denemarken. Prachtige stranden, gezellige plaatjes, natuur, fietsen, wandelen. Daar genieten wij van.

Willem werkt full-time en heeft vaak wisselende diensten. De mogelijkheid voor mij om als zelfstandige te kunnen werken, geeft ons ook de kans om voor de kinderen thuis te kunnen zijn en hun naar hobby's te kunnen brengen. Thijmen doet graag aan judo, scouting en volgt pianoles. Hij speelt graag met vriendjes, maar vindt het ook leuk Donald Duckjes te lezen of om te gamen. Anna-Sophie zit op kinderdans (een soort van ballet) en start binnenkort met zwemles. Zij is een echt meisje. Ze houdt van verkleden, make up, mooie kleren en tekent en knutselt graag. Op haar slaapkamer heeft ze soms theekransjes met haar poppen en knuffels. 

Na bijna 20 jaar in de verzekeringsbranche te hebben gewerkt, is Bij & Mus op mijn pad gekomen. Een combinatie van liefde, gevoel en interesse. Al sinds mijn jeugd heb ik een grote liefde voor interieur, mode, styling en trends spotten. Tijdens mijn eerdere werk, heb ik een korte interieurstylingsstudie gevolgd in Amsterdam. Door samenloop van omstandigheden is er destijds niets mee gedaan. Maar ik geloof erin dat iets niet voor niets komt. Alles komt met de tijd. Nu samen met het gezin is het plaatje compleet. Vanuit hier is Bij & Mus geboren. 

Verder houd ik veel van waterverfschilderingen maken (dit komen jullie ook terug te zien bij Bij & Mus. Zodra dit zover is, krijgen jullie natuurlijk hier meer over te lezen), sporten, piano spelen, planten, roze, naturel, keramiek, Scandinavisch design, tapas, pasta's en af en toe een Scandinavische serie op Netflix kijken.

Bedankt voor het lezen, kijk gerust rond in onze shop. Dat vinden wij leuk:).

Zijn er vragen of heb je iets anders? Bel, app of mail gerust!

 

Liefs Jessica  

 

 

Foto's door: Susan Noëlle Fotografie

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »