• Lorem ipsum

Het advies van de regering is duidelijk. Blijf zoveel mogelijk thuis! En we vinden het fijn dat jullie daar gehoor aangeven. Want zo komen we samen door deze lastige periode heen! Maar heb je toch iets nodig en wil je daar eigenlijk niet voor naar de stad? Wij bezorgen (met een mondkapje op) je bestelling bij je thuis tot aan de voordeur!
Zo heb je toch snel je pakketje in huis maar hoef jij er de deur niet voor uit. 

Hoe werkt het?

- Plaats je bestelling via de webshop, zoals je gewend bent.

- Kies bij het uitchecken voor 'Thuisbezorgen in Meppel' als je ín Meppel woont. De kosten hiervoor bedragen € 1,50 - thuisbezorgen is gratis als je bestelling hoger is dan € 75,00.

- Kies bij het uitchecken voor 'Thuis laten bezorgen in de omgeving' als je in de omgeving van Meppel woont. We bezorgen in de volgende plaatsen: Ruinerwold, Staphorst, Rouveen, De Wijk, Nijeveen, Wanneperveen, Steenwijk, Zwartsluis en Hoogeveen. 
Kosten hiervoor bedragen € 4,00 - thuisbezorgen is gratis als je bestelling hoger is dan € 75,00.

- Bestel je op een werkdag of zaterdag vóór 15:00? Dan proberen we jouw bestelling dezelfde dag of avond nog te bezorgen! Let op: We geven geen garantie dat het altijd dezelfde dag nog lukt, dit ivm de drukte. Heb je het echt dezelfde dag nog nodig? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we bekijken of dit gaat lukken of niet. 

 

Contact: Via instagram @bijenmus
Of via: 06 50 65 44 65 (Jessica) .