• Lorem ipsum

Het advies van de regering is duidelijk. Blijf zoveel mogelijk thuis! We vinden het natuurlijk vreselijk dat onze mooie winkel nu dicht is. Maar het fijne is, we kunnen jullie nog steeds blij maken met onze prachtige spullen en ingepakte cadeautjes... Namelijk door ze thuis te bezorgen! Wij bezorgen tot aan de voordeur! Zo heb je toch snel je pakketje in huis maar hoef jij er de deur niet voor uit. Je bestelling ophalen in de buurt van de winkel mag natuurlijk ook. Lees hieronder meer.

Hoe werkt het?

- Plaats je bestelling via de webshop, zoals je gewend bent.

- Kies bij uitchecken voor 'Ophalen in de winkel'. Je krijgt dan een mail zodra we je bestelling hebben ingepakt en dit klaar ligt om op te halen. Mail ons, stuur in een insta berichtje of bel 06-50 65 44 65 om te overleggen wanneer je het komt ophalen. Als je in de buurt bent, bezorgen we je bestelling graag bij parkeerplaats 'Groenmarkt' (vlakbij Action / Xenos). Je mag ook aanbellen bij onze gele ACHTERDEUR (Prinsenstraat, naast De Brasserie), dan bezorgen we het daar.

- Kies bij het uitchecken voor 'Thuisbezorgen in Meppel' als je ín Meppel woont. Thuisbezorgen in Meppel is GRATIS, ongeacht het bedrag dat je besteed hebt! We proberen je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, maar in de praktijk is het (met onze gezinnen erbij) soms een uitdaging om het dezelfde dag nog te bezorgen. Daarom bezorgen we je order binnen 1-3 werkdagen thuis in Meppel. Snel nodig? Neem contact op, dan kijken we wat we kunnen doen!

- Kies bij het uitchecken voor 'Thuis laten bezorgen in de omgeving' als je in de omgeving van Meppel woont. We bezorgen tot maximaal 20 minuten rondom 7941 LB / centrum Meppel. Dit is bijvoorbeeld in de volgende plaatsen: Ruinerwold, Staphorst, Rouveen, De Wijk, Nijeveen, Wanneperveen, Steenwijk, Zwartsluis en Hoogeveen. *
Bezorgen in deze plaatsen kost € 3,00. (Gratis vanaf € 100,00)
* Je bestelling wordt bezorgd binnen 1 tot 4 werkdagen. (sneller nodig? neem contact op!)

We bezorgen nu ook tot maximaal 30 minuten rondom 7941 LB / centrum Meppel! 
De kosten hiervoor bedragen € 10,00. We bezorgen je order in overleg binnen 1 tot 5 werkdagen. Kies voor 'thuisbezorgen max 30 autominuten'.
We kunnen dan zelfs thuisbezorgen in bijvoorbeeld Dalfsen, Nieuwleusen, Ommen, Zwolle, Genemuiden, Hasselt...

 

Contact: Via instagram @bijenmus
Of via: 06 50 65 44 65 (Jessica) .