• Lorem ipsum

Shoppen op afspraak: Hoe werkt het?

- Bezoek www.bijenmus.nl/bookings

- Check welke dagen en tijdvakken er beschikbaar zijn

- Boek het tijdvak van je keuze. We werken met tijdvakken van 30 minuten. Wil je graag uitgebreid shoppen? Boek dan twee tijdvakken na elkaar in, zodat je een uur hebt om te shoppen. Je krijgt een bevestiging van je boeking per mail.

- We gaan er van uit dat je alleen komt. Kom je met twee volwassenen? Laat dit dan aan ons weten. 
M.i.v. 16 maart mogen er 3 volwassenen tegelijk shoppen in onze winkel. 

- Kinderen tot 12 jaar gelden niet als persoon dus zijn sowieso welkom!

 

Je webshop bestelling ophalen in de winkel: Hoe werkt het?

- Plaats je bestelling via de webshop, zoals je gewend bent.

- Kies bij uitchecken voor 'Ophalen in de winkel'. Op de 'thank you' pagina kun je een tijdvak reserveren voor het afhalen van je bestelling. Je krijgt van ons een mail zodra we je bestelling hebben ingepakt en dit klaar ligt om op te halen. Lukt het niet om een afspraak in te plannen via de website? Mail ons, stuur een insta berichtje of bel 06-50 65 44 65 om te overleggen wanneer je het komt ophalen. Je kunt gewoon aanbellen / aankloppen bij onze voordeur, Grote Kerkstraat 4.

Note: Omdat het weer mogelijk is om in de winkel te komen shoppen of je bestelling op te halen, zijn we per 12 maart gestopt met het bezorgen van bestellingen in Meppel (en omgeving). Zit je echt omhoog omdat je alleen thuis zit met je kleine baby of zitten jullie bijvoorbeeld in quarantaine, bel dan gerust naar 06 50 65 44 65. In zulke uitzonderlijke situaties denken wij met liefde met jullie mee!

 

Contact: Via instagram @bijenmus
Of via: 06 50 65 44 65 (Jessica) .