• Lorem ipsum

Tijdelijke sluiting fysieke winkel in Meppel
Met ingang van 16 maart 2020 hebben wij, met pijn in ons hart, helaas moeten besluiten om onze fysieke winkel in Meppel tijdelijk te sluiten ivm het Corona virus. Wij willen er alles aan doen om de verspreiding van dit verschrikkelijke virus tegen te gaan. Wij wachten verdere berichtgeving af en houden je via social media op de hoogte over eventueel gewijzigde openingstijden.

Snelle levering via de webshop - Gratis verzending vanaf € 50,00
Met de webshop gaan wij uiteraard wel door. Orders binnen Nederland worden vanaf € 50,00 gratis thuisbezorgd. Voor 15:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden.

Gratis dezelfde dag nog thuisbezorgd!
In Meppel en Hoogeveen bezorgen wij bestellingen tijdelijk gratis bij je thuis. Woon je in Meppel of Hoogeveen (of daar tussenin) en wil je je bestelling thuis laten bezorgen? Kies dan voor 'Ophalen in de winkel in Meppel' of 'Afhalen in Hoogeveen' tijdens het uitchecken. Wij nemen dan contact met je op over wanneer wij je bestelling aan de deur komen afleveren. Wij doen dit uiteraard zonder fysiek contact met onze klanten. Voor 15:00 besteld is meestal nog dezelfde dag bij je thuis bezorgd.

- Alle bestellingen binnen de dorpskern van Meppel en Hoogeveen bezorgen wij gratis.
- Woon je in een omliggend dorp/plaatsje? Dan bezorgen wij vanaf € 30,00 gratis. 
(Geldt voor De Wijk, Nijeveen, Staphorst, Veeningen, Ruinerwold, Rogat, Koekange, Echten. Twijfel je of jouw bestelling ook bezorgd mag worden? Bel ons: 06-50 65 44 65).

Op afspraak shoppen in de winkel in Meppel
Wil je toch graag de producten live zien, voelen en ervaren in onze winkel? Dit is mogelijk in overleg. Voorwaarde hiervoor is dat je geen verkoudheidsklachten hebt. Je kunt een afspraak maken met Jessica of Susan. Bel hiervoor naar: 06 - 51 13 34 01 of naar 06 - 50 65 44 65. Je mag ook een mailtje sturen naar [email protected] of een PB sturen via Instagram. Je mag dan met maximaal 2 personen tegelijk in de winkel komen. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar einde van de dag, omdat wij dan toch vaak aanwezig zijn in de winkel om de webshop orders te verwerken. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij hopen heel snel weer voor jullie allemaal klaar te mogen staan in onze winkel.. Tot die tijd doen we onze uiterste best om op een aangepaste manier, toch 100% voor jullie klaar te staan. 

 

Take care,

Liefs Jessica & Susan