• Lorem ipsum

Altijd 10% korting op je verjaardagsoutfit in de maand van je verjaardag!

Wij houden van mooie kleding en we weten dat de verjaardag van je kind misschien wel de belangrijkste gelegenheid is dat je nieuwe kleding wilt kopen voor je kleintje. Want op zijn of haar verjaardag moet het er natuurlijk allemaal tip top uit zien! En wat is het heerlijk om dan een toffe nieuwe outfit te scoren. 

Maar een verjaardag kost al zoveel.. Cadeautjes, een prachtige taart, versiering.. En daarom krijg je van Bij en Mus maar liefst 10% korting op een gehele outfit als je kind binnen 30 dagen jarig is! De korting geldt zowel online als in de winkel. 

Wat mag je kopen met korting?
De korting is geldig op alle kinderkleding, maar ook op accessoires die de outfit afmaken zoals sokken, maillots, haarbanden en knipjes. De korting geldt niet op speelgoed, schoenen of sandalen, verzorgingsartikelen, zwemkleding etc.

Hoe krijg ik de korting?
Laat in de winkel het paspoort / ID kaart of geboortekaartje van je kleine zien, als hij of zij binnen 1 maand (30 dagen) jarig is, dan verrekenen we bij de kassa 10% korting op je aankopen. Via de webshop kun je korting krijgen door een mail te sturen naar [email protected] met een foto van de geboortedatum van je kind (Bijvoorbeeld door foto van het geboortekaartje of foto van een gedeelte van ID kaart toe te sturen). Wij sturen je dan een unieke kortingscode toe per mail.  
Let op: Niet geldig op SALE of in combinatie met andere kortingscodes. De code mag alleen worden aangevraagd vóór de verjaardag van je kind en de code is maximaal 30 dagen geldig, uiterlijk tot de datum van de verjaardag van je kind.
Note: De code is natuurlijk alleen geldig voor het jarige kindje, niet voor kleding van andere kids. 

Hoe vaak mag ik de code gebruiken? 
Eenmalig, als je kind binnen 30 dagen jarig is. Je dient de code dus vóór de verjaardag aan te vragen.
De code is niet meer geldig na afloop van de verjaardag.

Welke merken kan ik shoppen met korting?
Je shopt bij ons fantastische merken duurzame kinderkleding. De stoffen zijn veelal biologisch katoen en voldoen aan zeer strenge keurmerken. Merken die je onder andere bij ons kunt shoppen zijn Ammehoela, Maed for mini, Lotie Kids, Sproet & Sprout, CarlijnQ, MarMar, Bobo Choses, Lil' Atelier en nog veel meer moois!

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] of kom langs in de winkel: Grote Kerkstraat 4 in Meppel (Drenthe).