• Lorem ipsum


Jessica (rechts) en Susan (links) zijn de gezichten achter Bij & Mus. We zijn schoonzusjes en kennen elkaar al ruim 10 jaar. En we hebben altijd al met veel dingen op één lijn gelegen. Bijvoorbeeld onze smaak in kleding. Maar ook in belangrijkere dingen zoals opvoeding van kinderen, en normen en waarden in het leven. Een vriendin van Jessica noemde de kinderen van Susan eens 'echte Beijmussies'. Dus onze achternaam 'Benjamins' op z'n heel plat Drents uitgesproken. De achternaam die ons verbindt. Toen droomden we al van iets van ons samen. Een project. Nee, groter. Een onderneming! En de inspiratie voor onze naam werd die dag dus al geboren.
 
Jessica is getrouwd met Willem en heeft twee kinderen, Thijmen (12) en Anna-Sophie (10). Susan is dus getrouwd met Fandy (de broer van Jessica) en is mama van Chloé (8),Emma Philou (6) en Eza (1,5). We zijn beide ook dol op dieren, dus bij Susan thuis vind je Cavalier Cooper en poes Clio en bij Jessica de geweldig leuke ruwharige Teckel Lotje en grote vriend Freek.
 
Duurzaamheid vinden we beide ook een heel interessant iets. Hoe kunnen we minder plastic gebruiken? Minder afval? Tot een paar jaar terug stonden we hier nog te weinig bij stil, maar nu proberen we ons steentje bij te dragen. Fruitnetjes meenemen naar de supermarkt is een mooi voorbeeldje. Kost weinig moeite, maar het scheelt je zo weer een heel aantal plastic zakjes per week. Ook in ons verpakkingsmateriaal proberen we natuurlijk rekening te houden met het milieu. Als de doos voor verzending opgevuld moet worden dan doen we dat met papier en niet met plastic. En we checken natuurlijk ook de herkomst van de producten, is het in goede omstandigheden en met veilige materialen gemaakt? En bovenal, veilig voor jouw kleintje? We verkopen in onze shop dus echt alleen producten waar wij 100% achter kunnen staan.
 
Vind je het leuk om nog meer te lezen over ons? We hebben beide een blog geschreven waarin we meer over onszelf vertellen. Lees hier de blog van Jessica en lees hier de blog van Susan

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via deze pagina.