Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Even voorstellen: Susan

22 Jan 2020
door Susan

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent en even deze blog komt bekijken! Bij & Mus is net live, dus het is tijd dat we de gezichten achter dit nieuwe bedrijf aan je voorstellen. Mijn naam is dus Susan. Voluit Susan Noëlle Benjamins. Ik ben 28 jaar oud en getrouwd met mijn allerliefste Fandy. In het dagelijks leven ben ik fotograaf, en ik fotografeer voornamelijk bruiloften en lifestyle sessies. Maar het belangrijkste in mijn leven zijn natuurlijk mijn dochters. Ik ben een super trotse meisjes mama van Chloé (3,5) en Emma Philou (1,5).

Ja, mijn dochters dus. Soms vind ik het nog steeds gek om dat te zeggen. Dat ze mijn dochters zijn, en ik ben hun mama. Dat klinkt al zo oud hé? Zo volwassen. Ik weet dat er genoeg vrouwen zijn die met 28 jaar nog aan heel andere dingen denken, maar ik vind het heerlijk dat ik jong mama ben geworden. Mijn gezin betekent alles voor me. Mijn man en mijn lieve meiden. Chloé, de oudste, is echt een enorme kletskont. Een dromer die altijd helemaal in haar eigen fantasie wereldje kan zitten. Ze kan heerlijk alleen spelen, met duplo maakt ze de mooiste bouwwerken en dan hoor je haar de hele middag in haarzelf kletsen. Ze heeft een bloedhekel aan poppen (vindt mama natuurlijk wel jammer). En dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Maar daarentegen is het wel echt een moedertje voor haar liefste knuffel Woeffie. Als je foto's van Chloé ziet dan zul je dus ook vaak Woeffie op de foto zien. Ze kruipt ook steeds beter in haar rol van grote zus. Wat een ontwikkeling heeft ze daarin doorgemaakt! Het heeft een klein jaar geduurd, maar ze neemt Emma nu gelukkig heel vaak mee in haar spel, en als ze nog één stukje chocolade over heeft dan zal ze het ook delen met haar kleine zusje. Echt, mijn moeder hart smelt van dat soort momenten <3

En Emma Philou dus, onze jongste. Emma mag ook, maar we vonden haar tweede naam Philou zo leuk, dat we besloten om er gewoon een dubbele voornaam van te maken! En die naam past haar ook zo goed. Het is afgeleid van het Franse woord dat 'Filou' dat vertaalt kan worden als deugniet, of boef... En dat is ze! Echt de grapjas van het gezin. Je zult haar bijna altijd zien rondstappen op de kleine roze laarsjes die ze voor haar 1e verjaardag kreeg. Ze liep een week voor haar verjaardag los, en sinds die tijd is ze verknocht aan de roze stappers. Ze is ook dol op haar grote zus 'Coco' en knuffelt graag met onze Cavalier Cooper, die ze altijd 'Koekoe' noemt.
Het laatste woord in haar Woordjes top 3 is toch echt 'Koekkoek', want daar is ze dol op! Je zult het niet zeggen als je haar spillebeentjes ziet. 

Mijn man Fandy is boekhouder en schrijver. Ik werk dus als fotograaf en daarom werken we beide vanuit huis. En wat een luxe is dat! De kids gaan drie dagen per week naar de kinderopvang en we halen ze altijd samen op aan het einde van de dag. Op de dagen dat de kids thuis zijn is het natuurlijk ook echt een luxe dat je gewoon altijd met z'n viertjes kan ontbijten, lunchen en avond eten. Fandy schrijft trouwens de meest waanzinnige teksten, verhalen en gedichten. Allemaal in zijn eigen bijzondere stijl en alles komt uit het diepst van zijn ziel. Zo mooi. Te mooi om ook voor ons zelf te houden, en daarom zullen we ook regelmatig teksten van hem delen op onze social media. 

Terug naar meer over mij. Bijvoorbeeld Hobby's... Tja, dat is zoiets wat je niet meer écht hebt als je van je hobby je beroep hebt gemaakt hé? Vroeger was fotografie dus mijn hobby. Alhoewel, ik ging vanaf de Havo naar de Fotovakschool en toen ik 19 was schreef ik me in als bedrijf bij de KVK, dus het is nooit echt hobbymatig geweest, haha. 
Maar feit is wel dat ik al dagelijks mag doen wat ik super leuk vindt! Verder vindt ik het vooral heerlijk om creatief bezig te zijn. Macramé, borduren, pottenbakken, slagletteren.. Of het langdurige projecten zijn of bevliegingen is altijd de vraag, maar ik vind het in elk geval heerlijk om 's avonds op de bank een projectje in handen te hebben. Verder ben ik momenteel zeer fanatiek aan het bootcampen samen met Jessica. We zijn in januari gestart met 1x per week, en inmiddels doen we zelfs 2 of soms zelfs 3 trainingen per week. Ik zal niet zeggen dat sporten mijn hobby is, maar het geeft in elk geval een super voldaan gevoel na de training en we moeten toch íets doen tegen die mama-kilo's en dat ik-ben-zwanger-geweest-buikje!

En dan Bij & Mus. Het avontuur dat we nu dan toch echt aangaan. Het is al langer een droom van Jessica en mij om dit op te zetten. Al een paar jaar sturen we in een speciaal app groepje inspiratie beelden en mooie merkjes naar elkaar. Meer over Bij & Mus, het ontstaan en de weg er naar toe, delen we binnenkort in een speciale blog.

Om af te sluiten natuurlijk nog wat foto's van mij en mijn gezin. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze blog te lezen. En mocht je vragen of suggesties hebben, we vinden het altijd leuk om van je te horen! 

Liefs,

Susan Noëlle

 

Laatste foto door: Heidi Gita

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »