Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Alles over de zonnebrillen voor kids van Izipizi

5 Apr 2022
door Fandy Benjamins - papa van Chloé, Emma Philou en baby nr.3 :)

Waar te koop / Izipizi zonnebril bestellen:

Kwam je via Google op deze blog terecht en wil je direct shoppen? Weet jij al welke Izipizi-zonnebril je wilt uit ons ruime assortiment? Klik dan snel hier!
Met een ruime voorraad zijn wij een Izipizi-verkooppunt voor Nederland (de enige in heel Drenthe!) van dit mooie modieuze Franse brillenmerk. Wij specialiseren ons wat Izipizi betreft in zonnebrillen voor kinderen.

Kom langs in onze winkel klik hier voor route naar dé Bij en Mus-winkel of shop online op onze speciale Izipizi-pagina:

Bij en Mus-IZIPIZI webshop pagina

See you there, my sunshine! ☼


Wil je eerst wat meer informatie over deze hippe, te gekke en vooral kwalitatief hoogstaande zonnebril? Lees dan even verder.
Ik probeer zoveel mogelijk handige informatie aan jou te geven voor een zo'n goed mogelijk beeld over Bij en Mus en Izipizi. Easypeasy.


Hoe valt een Izipizi-bril?

Als (inmiddels en trotse) jarenlange reseller van Izipizi weten we inmiddels al meer over het gebruikscomfort en maten. Het belangrijkste is dat bij het passen de bril fijn mag vallen en mooi bij het gezicht past. Dat heeft niet alleen esthetische waarde, maar brengt vooral comfort met zich mee.

Maattabel Izipizi zonnebril kind:

Bekijk hier de brillen per leeftijdsfase en lees bij de kenmerken wat wij hebben gedaan om voor jou een zo'n goed mogelijke keuze te maken. Izipizi houdt de maten zelf iets krapper aan, maar wij merken dat de Nederlandse markt vaak liever ietsje ruimer kiest, dus hier hebben wij ons advies op aangepast.
De maten die je hieronder ziet zijn dus niet de maten die op het brillendoosje staan, maar dit is ons persoonlijke advies na veel ervaringen.

De rechtstreekse websitelinkjes staan hier:


BABY: 0 - 9 maanden                               Izipizi zonnebril - 0 t/m 9 maanden

KIDS: 9 maanden - 2 á 3 jaar                   Izipizi zonnebril - 9 maanden t/m 2 á 3 jaar

KIDS+: 2 á 3 - 4 á 5 jaar                         Izipizi zonnebril - 2 t/m 4 jaar

Junior #D: 4 á 5 t/m 7 jaar                      Izipizi zonnebril - 4 t/m 7 jaar Junior model #D rond
Junior #E: 4 á 5 t/m 7 jaar                      Izipizi zonnebril - 4 t/m 7 jaar Junior model #E vierkant

Small Adult #E:                                     Izipizi zonnebril - vanaf 8 jaar - #E model Sun Small Adult



Monturen: welke kleuren en vormen/modellen zijn er eigenlijk?

Alle modellen zijn hip, unisex, flexibel, geven 100% UV-bescherming, komen met een vilten bewaarhoesje en voor de NEN-liefhebbers onder ons: de zonnebrillen kennen de waardering van ISO 12312-1.

Kleuren

Het hele kleurenpalet komt aan bod met allerlei namen waardoor het lijkt alsof je in een Disney-film terecht bent gekomen. Denk aan Sky Blue, Orange Firework of Chocolate. Gelukkig hebben wij alvast geprobeerd voor jou met beeld en tekst een toelichting te geven. Hoe je de beste indruk krijgt? Door rustig rond te kijken en te visualiseren hoe deze zonnebril combineert de zonnestralen en een briesje warme wind door de haren. Ook kent Izipizi elk jaar nog een paar trendy seizoenskleuren. In 2022 zijn dat bijvoorbeeld hibiscus rose, arizona brown, blue mirage en desert rose.

Op de foto: Een selectie van de Kids+ modellen (2 á 3 - 4 á 5 jaar)

Vormen

De babyzonnebrillen hebben een meer rond montuur. Voor baby's is er maar één vorm. Dit geldt ook voor de kids en kids+ brillen. Dus alle brillen die geschikt zijn voor kindjes tot een jaar of 4, komen in één rond model. 



Kijk je naar de brillen vanaf 4-5 jaar, dan hebben wij twee soorten. Namelijk de #D en #E-variant.

Izipizi zonnebril #D-montuur: een iets ronder montuur. Een topmodel!

Izipizi zonnebril #E-montuur, het favoriete 'trapeze'-model: heb je meer het vierkant/rechthoekig model, wordt vaak gezien als een wat stoerdere bril. 

Voor welk model je ook kiest, alles heeft een hoge kwaliteit en hip design!


Op de foto: Van boven naar beneden: Junior E, Junior D, Kids+, Kids en Baby.

 

Veiligheid, stootvast, draagcomfort (en andere praktische zaken)

Hoog- /Hoofdwaardige kwaliteit

Kijk, een Izipizi-zonnebril is geen bril die je even uit één of andere euro-bak grist. Dit is een serieuze hoogwaardige zonnebril, maar ook een bril die gemáákt is voor kinderen en hun - af en toe - wat onvoorzichtige gedrag. Zoals gezegd zijn de brillenglazen van hoge kwaliteit en beschermen deze de ogen van jouw kind. Maar ook het montuur is doordacht. De baby, kids en kids+ modellen zijn extra flexibel en door dit speciale materiaal kunnen ze zeer ver worden omgebogen zonder dat ze kapot knappen. Ook is het materiaal en de verf van het montuur veilig voor kids, dus als ze dit in hun mond doen of zelfs erop kauwen zullen er nooit slechte stoffen vrij komen. Een prettig idee! Alle brillen zijn bisphenol A vrij en hypo allergeen. 

Daarbij worden alle brillen (van baby t/m adult) geleverd met een vilten bewaarhoesje. Dus je kunt je kind ook perfect leren om op deze manier zuinig te zijn op een mooi product en hier goed mee om te gaan.

 

Op de foto: Een voorbeeld van een bril met hoofdbandje, baby - kids en kids+.

Features / kenmerken

Lang verhaal kort, dit zijn de features waardoor we trots zijn dat we dit in onze op-maat-gemaakte Izipizi-rekken hebben:

- 100% UV-bescherming (categorie 3)
- Flexibele scharnieren en soepele vering (als financieel expert: dat kan schelen, als mens: duurzaam concept)
- Grote keuze uit alle hippe kleuren en modellen
- Gemaakt van veilig materiaal
- Baby, kids en kids+ komen met afneembaar siliconen bandje voor om het hoofd, handig bij het fietsen
- Afwerking met soft touch (bijna een hoog aaibaarheidsgehalte)


Review / parental advice

Let op, en dan spreek ik uit eigen ervaring, je kind kan zich gaan wanen als een filmster, zo ben je straks niet meer alleen papa of mama, maar word je mogelijk nog duidelijker gezien als (en per se in deze volgorde): kok, (fiets)chauffeur, manager, beveiliger, personal assistant en allerbelangrijkste: master of treasury. Jij bent hoofdverantwoordelijk geworden dat de zonnebril overal mee naar toe gaat en ten alle tijden gebruikt kan worden wanneer gewenst. Gelukkig voor jou komt iedere bril met een fijn vilten etui zodat je ze ook makkelijk en veilig in je tas kunt bewaren. Onze kinderen willen niet meer zonder!

Mocht je ooit een nieuwe zonnebril nodig hebben op korte termijn, kom even langs in de winkel of bestel 24/7 online. (voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden) Wij begrijpen het en zijn er voor je. :-)

Op de foto: Emma (4 jaar) met een Junior bril, de Blue Turtoise.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »