• Lorem ipsum

VERZENDEN

De vermelde prijzen zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

• € 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen. Brievenbus verzending is gratis vanaf € 50,00.
• € 5,95 voor bestellingen die via pakketpost gaan tot € 75,00
• Bestellingen boven de € 75,00: Gratis verzending binnen Nederland.

• Bestellingen naar België en Duitsland kosten € 8,50 aan verzendkosten en worden gratis verzonden vanaf € 75,00.

• Het is ook mogelijk om te bestellen vanuit Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Slowakije, Italië, Tsjechië en Portugal.
Verzending naar deze landen kost € 12,50 en wij hanteren hierbij gratis verzending vanaf € 95,00. 

 

LEVERTIJD

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.
Wij doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Op dinsdag t/m zaterdag voor 15:00 besteld, betekent ook in 90% van de gevallen: Dezelfde dag nog verzonden. Op maandag verzenden we normaal gesproken alleen in de ochtend, maar in juli en augustus verzenden we NIET op maandagen. Bestellingen geplaatst na zaterdag 15:00 worden dus pas vanaf dinsdag ingepakt en verzonden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

Een uitzondering hierop zijn maatwerk producten zoals borduurringen en speciaal voor jou gemaakte sieraden. Hiervoor geldt een standaard levertijd van 2 weken. Maar heb je iets sneller nodig voor bijvoorbeeld een verjaardag of kraamcadeau? Neem dan even contact met ons op via [email protected] en wij kijken graag of we het eerder voor jou kunnen realiseren!