Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Green Friday: Bomen planten voor het goede doel

22 Jan 2020
door Susan

Heb jij het ook al gehad met die volgestampte inbox met de állerbeste Black Friday deals? Of wat zeg ik... Black Friday? Blijkbaar is het deze hele week vrijdag, want ik zie zelfs een heleboel winkels en ketens die een week lang meegaan in deze gekte. Ik kan mijn mailbox haast niet meer openen of ik heb weer 5 of 10 nieuwe deals in mijn inbox zitten. Mails vol met spullen die ik niet nodig heb. Spullen die ik anders ook niet gekocht zou hebben. Waarom word ik dan nu ineens getriggerd? Alleen maar omdat ze in de aanbieding zijn? Vaak zijn we in Nederland veel te nuchter voor al die Amerikaanse gekkigheid. Maar waarom gaat iedereen dan wel zo mee met het Black Friday gedoe?

Black Friday = Black Fri NAY
Bij en Mus heeft besloten om een punt te maken en hier niet aan mee te doen. Natuurlijk vinden wij korting ook leuk. Wij krijgen ook graag korting als we iets kopen, en we vinden het leuk om onze klanten af en toe te verwennen met een mooie kortingscode, gratis verzending of een ander cadeautje. Maar onze prachtige, met zoveel zorg uitgezochte producten verkopen tegen stuntprijzen? Nee, dat past niet bij ons... Wij willen juist staan voor duurzame producten. Producten waar je goed over hebt nagedacht voordat je deze ging kopen. En producten die van hoge kwaliteit zijn en daardoor veel langer mee gaan. We willen niet staan voor impulsaankopen die je eigenlijk helemaal niet nodig had...

Green Friday
We zijn gaan brainstormen, wat kunnen wij wél doen, als tegengeluid tegen al het Black Friday geweld? Het antwoord kwam al snel binnen. Wij willen graag iets goeds doen voor de natuur, voor het milieu. En wat kan onze aarde nu beter gebruiken dan bomen? Dille en Kamille kwam met de geweldige hashtag #greenfriday en hier doen wij graag aan mee. Van alle bestellingen die bij ons binnenkomen vanaf vrijdag 29 november t/m 31 december 2019, doneren wij 1 Euro per bestelling aan Trees for All. Deze prachtige stichting plant voor elke donatie van € 12,50 namelijk twee bomen: één boom in Nederland en één boom in een buitenlands project. Wij sparen al deze Euro’s op en hopen dat we in januari een prachtig aantal bomen kunnen laten planten met onze donatie aan Trees for All. 

Zelf ook doneren bij je bestelling
En we willen jou ook de kans geven om nog iets extra’s te doen. Daarom kun je er zelf voor kiezen om bij je bestelling nog een extra Euro te doneren voor Trees for All. Als je een Euro doneert dan wordt deze dus opgeteld bij het spaarpotje dat wij apart houden voor onze Trees for All donatie. En vind je 1 Euro niet genoeg? Je kunt er zelfs voor kiezen om een ‘hele boom’ te doneren, namelijk € 6,25. Dit volledige bedrag wordt dus geschonken aan de stichting Trees for All. Klik hier als je een donatie in je winkelmandje wilt zetten. 

Met deze blog willen we natuurlijk niemand veroordelen. We veroordelen je niet als je met je shop of winkel toch een Black Friday deal aanbiedt. We snappen dat je gewoon graag je mooie producten wilt verkopen. En we veroordelen je ook niet als je iets koopt tijdens Black Friday. Hey, we blijven toch Nederlanders hé.. We zijn nu eenmaal dol op korting ;-) We hopen alleen dat je gewoon heel bewust blijft nadenken. Heb je dat product echt nodig? Wilde je dit al heel erg lang? Zorg dat je bewust koopt en geen impulsaankopen doet waar je later spijt van krijgt. 

En we verklappen alvast aan jullie... Black Friday is misschien niet ons ding... Maar kerst zeker wel. Rond de kerstdagen kunnen jullie daarom ook een mega grote actie van ons verwachten. Echt eentje die je niet wilt missen en waarbij we super veel gaan weggeven om jullie te bedanken voor dit fantastische jaar. Want 2019 is nu al een jaar geworden dat onze stoutste dromen heeft overtroffen... En we hopen natuurlijk dat Green Friday en de donatie die wij begin 2020 aan Trees for All gaan doen net zo zullen gaan uitstijgen boven onze verwachtingen!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »