Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Vaderdag cadeau-inspiratie!

15 Jun 2021
door Bij en Mus

De dag die je wist dat zou komen.. Vaderdag! ;) Welk cadeau geef je hem op zondag 20 juni? Een jaarlijks terugkerende vraag, maar dit keer zijn wij er voor je met een inspiratielijstje! Ga je voor sokken, een handige hamburgermaker of verras jij je vader/partner met een fantastisch vogelhuisje gemaakt van bamboe fiber? Wij pakken de cadeaus met liefde extra feestelijk voor je in! Kaartje erbij? Geef het aan in het opmerkingenveld als je een bestelling plaatst.

Sneaker Cleaning Kit - € 24,00

Loopt de man des huizes graag op sneakers? Geef hem een Sneaker Cleaning Kit cadeau, zodat zijn favo stappers er snel weer stralend uit zien. Bonustip: bied aan om zijn sneakers voor hem te poetsen. Eenmalig natuurlijk, daarna mag hij het zelf doen ;)

Inhoud:
>Sneaker Cleaning Fluid 2 x 50ml Bottles
>Schoonmaak borsteltje

Many Mornings sokken - € 9,99

Voor iedere vader is er een perfect paar sokken! Is jouw vader/partner een echte kampeerder, motormuis, handyman, bijenhouder, muzikale vrolijke noot, Formule1-fan, voetbalfanaat of trekt hij er graag op uit met de fiets? Dan hebben wij voor hen hét ideale cadeau. Zie hieronder een impressie van onze collectie!

Psst: vind je de sokken eigenlijk veel te leuk en wil je ze zelf houden? Kijk dan ook eens naar de ‘Simply the breast’-variant.

Dit is met recht een heerlijk cadeau te noemen! Een prachtige en stijlvolle geschenkverpakking van We Love The Planet met daarin de limited edition deodorant 'Golden Glow' en de limited edition lipbalm 'Golden Care'. Een fijne warme unisex geur.

Dit prachtige vogelvoederhuisje is gemaakt van bamboevezels. Vul het huisje met zaden, nootjes of vetbollen en trek daarmee allerlei soorten vogels aan. Erg leuk voor in je tuin of aan je balkon!

Afmeting: Ø18x19cm

Een prachtig cadeau voor stoere papa's: de Gentleman's shave kit. Een tof design en alles wat je nodig hebt voor een goede scheerbeurt en de verzorging daarna.

Inhoud:
>Soothing Shave Oil
>Cleansing Face Wash
>Post Shave Balm
>Face towels

Met deze burger press maak je in een handomdraai de heerlijkste burgers. Van gehakt of van een heerlijk vega mengsel. Een lekker culinair hoogstandje voor op de barbecue! De zilveren burger press is gemaakt van aluminium met 'non-sticky'-coating. 

Geschikt voor in de vaatwasser | Ø11,5 cm x 8 cm | wassen voor gebruik. 

BBQ Thermometer giftset - € 11,95

Deze vierdelige thermometerset is specifiek voor lamsvlees, varkensvlees, rundvlees, maar ook voor algemeen gebruik. Dankzij deze vleesthermometers breng jij je vlees op de juiste temperatuur, zodat de bereiding perfect naar wens is. De symbolen op het display zijn R (rare), M (medium) en W (well done) en geven aan hoe gaar het vlees is.

Gusta is geweldig merk met een groot aanbod aan stoere Vaderdagcadeaus. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende items:

  • BBQ Tosti rack - € 12,50
    • Met dit toffe tosti rack maak je de heerlijkste tosti's op je BBQ. Leuk voor de afwisseling met de overige heerlijkheden op de barbecue.

  • PU beige schort - € 32,50
    • Host je een zomerfeestje? Dan zal jouw man zeker opvallen met dit prachtige schort gemaakt van PU leder, als een ware chefkok!

  • BBQ Tang zwart - € 7,50
    • Flip die hamburgers, groenteburgers en gepofte aardappels en maak er een heerlijke maaltijd van in je tuin!

  • Broodschaal met dipje - € 11,95
    • Met deze mooie schaal serveer je heerlijke focaccia's en stokbroden, met in het rondje bakje een heerlijk botertje of dipje.

Fietsen is leuk, maar fietsen met een prachtig glimmend stalen ros is nog veel leuker! Met deze Bicycle Cleaning Kit onderhoudt hij zijn fiets als nooit tevoren. Goede reden voor een Vaderdag-fietstochtje.

Inhoud:
>Flesje cleaning fluid voor fiets & zadel
>Doekje
>Multifunctioneel schoonmaakborsteltje
>Aantal ventieldopjes

Happy shopping!

Liefs,
Jessica & Susan

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »