Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Wij zijn verhuisd!

26 Aug 2020
door Susan

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we een blog schreven over de opening van onze winkel aan de Hoofdstraat 9 in Meppel. Wat waren we trots! En eigenlijk is het ook nog maar een paar maanden geleden... want in februari openden we onze deuren. Kort daarna brak er een lastige periode aan. Gelukkig zijn we deze goed doorgekomen doordat we al een webshop hadden, en op deze manier niet volledig zonder inkomsten zaten toen we onze winkel 2 weken dicht deden. We bezorgden in heel Meppel, dus op een creatieve manier kwamen we er goed doorheen.

Toen het voorjaar aanbrak en er steeds meer nieuwe merken bij kwamen hadden we al snel een gevoel... Gaan we in dit pand van amper 30m2 niet veel te snel uit ons jasje groeien? Op een dag brachten we samen pakketjes naar het postkantoor. En die dag, tijdens ons dagelijkse loopje naar de Bruna aan de andere kant van de Hoofdstraat, viel ons oog ineens op een 'Te Huur' bord. Het was een prachtig pand, met zachtgele kozijnen, een oude bruine deur en vooral de vele authentieke details. Het was vroeger een apotheek geweest. Qua ruimte leek het perfect voor ons, concludeerden we al glurend door de ramen. Het was wel een beetje een bouwval op dat moment. Maar we besloten om eens een bezichtiging aan te vragen. 

Dat moment is ook alweer een paar maanden terug. We hebben de sleutel inmiddels al weken in ons bezit en zijn al een hele tijd lekker rustig aan het klussen. Maar nu is de datum in zicht dat we echt gaan verhuizen! Want waar we al bang voor waren klopt helemaal... We kunnen al die spullen inderdaad lang niet kwijt in ons huidige pand. Als je ons nu bezoekt aan de Hoofdstraat zul je ongetwijfeld een grote lading dozen zien staan. Die gaan we straks lekker uitpakken in ons nieuwe pand, daar waar alle spullen helemaal tot hun recht gaan komen! 

Waar gaan we precies naar toe? Ons nieuwe adres wordt: Grote Kerkstraat 4 in Meppel
Dit is naast de Trekpleister, tegenover De Beurs. En heel vlakbij onze favo winkels Roan en Leef! 

Wanneer is de opening? Zaterdag 5 september

Zijn er acties? Ja! De opening moet natuurlijk wel een feestje worden. Maar we beseffen ons heel goed dat dit feestje ook moet passen in deze tijd, waarin we toch beter op elkaar en onszelf moeten letten. De opening in februari betekende een stampvolle winkel, en dat moeten we nu sowieso voorkomen. 
We zullen daarom een maximaal aantal mensen toelaten in de winkel. Hoeveel dit is en hoe we dit bijhouden, zul je bij de deur zien staan.

- Voor de eerste 100 (betalende) klanten hebben we iets leuks. Dit is dus zo lang de voorraad strekt, maar dit geldt ook na 5 september. 

- Vanaf 5 t/m 12 september delen we lootjes uit aan elke betalende klant. Na deze week zullen we de lootjes trekken en de nummertjes verdelen over onze geweldige prijzentafel. Tussen 13 en 15 september maken we bekend welke lotnummers op welke prijzen zijn gevallen. 

5 september om 10:00 is de officiële opening. Kom jij kijken of kijk je LIVE mee op Instagram @bijenmus ? 


Dank voor al jullie mooie woorden, prachtige aankopen en steun de afgelopen maanden. Dankzij jullie kunnen wij dit doen, en kunnen we groeien! We vinden het te gek dat jullie zo blij met ons zijn en kunnen niet wachten om nog meer te gekke duurzame merken toevoegen. HEEL VEEL DANK!

 

Liefs, Jessica & Susan 

Reacties
Bij en Mus
25 Sep 2020
Hoi Anne en Grietje!<br />
<br />
Wat leuk dat jullie ons een bericht doen en bedankt hiervoor :). Kom eens langs in Meppel, wees welkom! En wie weet wat de toekomst ons brengt... ;)<br />
<br />
Groetjes Susan en Jessica
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »